Wat zijn Ultranature verven ?

Ultranature staat voor verven, oliën en melk afkomstig van zo natuurlijk mogelijke bronnen.

Zie onze gamma

Précédent

Een nieuwe generatie verven

Ultra Nature was een van de eerste merken die producten met de term “natuurlijke verven” verkocht en die deze producten heeft gehomologeerd. De verven van Ultra Nature bestaan voornamelijk uit natuurlijke (of gelijkaardige) bestanddelen en zijn vrij van niet-biologisch afbreekbare giftige stoffen.

Natuurlijke bestanddelen

De voornaamste bestanddelen van Ultra Nature producten zijn: Plantaardige en drogende oliën, harsen en plantenwassen, bijenwas, schellak, alcohol, mineraal destillaat, krijt, talk, alumina, natuurlijke latex, caseïne, natuurlijke en minerale pigmenten.

Gecontroleerde producten

De samenstelling van alle Ultra Nature producten wordt aan een voortdurende controle onderworpen. In deze context vinden wij het uiteraard belangrijk om de bestanddelen van elk van deze producten volledig vrij te geven, en om de grenzen van de geldende normen en wetten te respecteren.

Suivant

Ons assortiment
Verf en onderhoud van ecologisch hout

Het is niet evident om verf, vernis of een onderhoudsproduct het etiket natuurlijk, ecologisch of duurzaam op te plakken. Deze benamingen omvatten immers een aantal belangrijke punten, die niet altijd met elkaar verenigbaar zijn. De producten van Ultra Nature zijn natuurlijk en dat is eraan te zien!